Snimanje aure, energije i svesti

Ukoliko niste znali, aura ili energetski omotač živih bića - postoji. Još od 1929 godine, kada je ruski inžinjer Sejmon Kirlijan dovršio eksperimente, započete 40-ak godina ranije, i konstruisao aparat (Kirlijanova kamera),  ovo bio-polje može da se snimi.
Danas, 90 godina nakon konstruisanja prvog aparata, omogućeno nam je da snimimo, daleko razvijenijom tehnologijom, u realnom vremenu čitav niz karakteristika našeg bio-polja (boju, intenzitet, veličinu i td.).

Ljudsko bio-polje ili na latinskom aura ( lat.reč aurum - zlato, a na grčkom je značilo vazduh,eter,dah vetra) bio je fenomen poznat svim drevnim tradicijama i civilizacijama. U tradiciji jogina njen naziv je "telo blaženstva", u okviru sufizma naziva se "nad sunčevo telo", u taoizmu "dijamantsko telo", u tibetanskom budizmu "dugino ili svetlosno telo", u okviru hermetičke tradicije naziva se "besmrtno telo".
Ova "kvantna tehnologija" pomaže u dijagnosticiranju, praćenju i evaluiranju terapijskog rada, na taj način što ukazuje na vibracije svesti koje i sam klijent može da vidi i uoči, na ekranu. Na osnovu boje, intenziteta i veličine aure ili drugim rečima frekvencije kojima zrače naše ćelije, poput svojevrsnog holograma, izvlačimo zaključke i zapažanja, odnosno tumačenja.

Aura predstavlja našu osnovnu vibraciju i predstavlja "spoljni element" naše psihe, odnosno, psiho-energetski identitet u kojem se nalazimo. Svaki od tih identiteta ima svoju "električnu" (aktivnu) i "magnetičnu" (privlačeću) silu, kao osnove ljudskog auričnog ili elektro-magnetnog polja. Za razliku od psihološkog pojma Ličnost, psiho-energetski Identitet označava "šire" aspekte ljudskog života i samog čoveka, jer predstavlja svojevrsnu "energetsku matricu" koja veoma precizno iskazuje iskustva, situacije i ljude koje ovi identiteti privlače i ostvaruju.

Takodje ukazuje na "životne lekcije" koje osoba treba da nauči i osvesti, kao i niz psiho-energetskih parametara neminovnih za razumevanje samog čoveka i njegovog iskustva.

U svom terapijskom i istraživačkom radu Aura Metar mi veoma pomaže prikazujući objektivne rezultate kako rada tako i ekperimenata koje sprovodimo u okviru Instituta.
AuraMetar koristimo i na seminarima Skalarni talasi tako da se i polaznici mogu uveriti vizuelno u ono šta rade; kako isceljujuće energije utiču na klijenta sa kojim rade tokom energetskih sesija.

Snimanje aure i energije putem AI sistema moguće je na dva načina, o kojima možete pročitati više na
www.snimanje-aure.blogspot.com

16 коментара:

 1. Snimanje aure i uočavanje povezanosti naše psihe i tela koje ova slika podrobno daje u mnogome mi je pomogla da razumem sebe na jedan bolji način. Rešila sam neka pitanja koja su me godinama unazad mučila i mogu slobodno da kažem usmerila na bolji i smisleniji životni put. Veoma zanimljivo i(ne)verovatno ali istinito iskustvo koje svima toplo preporučujem :-)! Hvala Manji Stefanović što je omogućila ovu vrstu snimanja u našem regionu.

  ОдговориИзбриши
 2. Healing tehnikama se bavim dugo, a snimanje aure mi je pomoglo da vidim kako to uzivo vizuelno i izgleda. Takodje sam videla i svoje energetsko stanje sto mi je omogucilo da vidim koji centri chakre kod mene rade a koji ne, gde su mi blokade, kako iygleda moja aura i td. Ko zeli da vidi svoje realno stanje ovo je za njega!

  ОдговориИзбриши
 3. Preporučujem svima! Izuzetna tehnologija snimanja bio-energije u realnom vremenu. Veoma dobra interpretacija i saveti za prevazilaženje blokada.
  Super!

  ОдговориИзбриши
 4. Za mene jedini pouzdani način dijagnostike energetskog stanja. Šta ćeš više od toga da vidiš koje su ti blokade, koji su kapaciteti, šta je slabost a šta snaga u ovom periodu. Kao energoterapeutu to mi mnogo znači!!!
  Pozdrav,
  Zvonko

  ОдговориИзбриши
 5. Mnogo je dobar aparat! Sve se vidi kao na dlanu nema lazi nema prevare :)
  Goxy

  ОдговориИзбриши
 6. Ja svoje stanje pratim redovno, jednom godišnje bar! Izuzetno!

  ОдговориИзбриши
 7. Kad ces nam opet u Sombor?

  ОдговориИзбриши
 8. Odlicno! Preporucila bih svakom ko se bavi holizmom i alternativom.

  ОдговориИзбриши
 9. Koga zanima i ima znanje o auri, energiji, čakrama - ovo je neophodno!
  Pozdrav od Kolinsa

  ОдговориИзбриши
 10. Koliko priči raznih diletanata o aurama, čakrama i čudima... ovo je jasan metod dijagnostike! Sve preporuke!!!
  Alis

  ОдговориИзбриши
 11. Анониман13. март 2019. 08:57

  Odlicna dijagnostika zaista vredi!

  ОдговориИзбриши
 12. vrhunska dijagnostika, zaista pozeljna za sve nas

  ОдговориИзбриши
 13. Preporuka svima ovde mozete videti svoje psihicko i energetsko stanje i to auru, čakre, pa i meridijane i elemente, u mnogo čemu zamenjuje puls dijagnostiku, samo što nije medicinski aparat. Za moje potrebe je i iznad očekivanja! Analiza i saveti su odlični!

  ОдговориИзбриши
 14. Ja i suprug smo bili na analizi, odlična stvar!

  ОдговориИзбриши